Ejler Schou & Søn
Øksnebjergvej 77
9900 Frederikshavn
Tlf. Frederikshavn: 9842 2792
Tlf. Mariager:          9854 2792
post@ejlerschou.dk

  

Skibsmontering

Uanset om det er ny belægning til dørken på et stort fragtskib eller en fiskekutter, ompolstring af alle stole i restauranten på Color Line eller en ny hynde til din båd, så kontakt os

- for os er ingen opgaver for små og ingen for store.

Professionel rådgivning ved valg af materiale 

Med vores store erfaring fra værftsindustrien i Nordjylland er vi et naturligt valg, når det gælder skibsmontering og off-shore arbejder.

Vi leverer alle former for belægninger til dørken og til trapper - klargøring af dørken, med opstøbning, priming og spartling m.m.

Vi holder os løbende ajour med de nyeste krav til IMO-godkendte materialer ombord på skibe og rådgiver gerne omkring valg af materialer til de enkelte områder ombord.

Alle belægningsarbejder udføres af vores dygtige og erfarne montører, som hele tiden holdes ajour med de nyeste tiltag indenfor offshore opstøbninger og belægninger.

Totalløsninger - også levering af møbler

Totalløsninger ombord omfatter også møbler - vi leverer skibsbænke, skabe, borde, stole m.m. samt diverse sofaer eller hynder monteret med stof, læder eller nappa - og vi leverer naturligvis materialer, som er tilpasset brandkravene i hvert enkelt tilfælde.

 
 

Kontakt os

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.