Ejler Schou & Søn
Øksnebjergvej 77
9900 Frederikshavn
Tlf. Frederikshavn: 9842 2792
Tlf. Mariager:          9854 2792
post@ejlerschou.dk

DLW Scala Cruise

Scala-kollektionen fra Armstrong åbner op for spændende idéer til kvalitets interiørløsninger med eksklusive designmønstre.

Scala Cruise-kollektionen består af 20 designmønstre i mange forskellige mønsterprægede planke- og fliseformater, der giver mulighed for at skabe et flot maritimt look. 

Scala Cruise-mønstrene er udviklet i samarbejde med erfarne skibsplanlæggere. Træmønstrene spænder fra klassisk, raffineret træ til rustikke materialer med en flot overfladestruktur.

Udvalget af træmønstre kan suppleres med et udvalg af ædle metaldesignmønstre, der giver mulighed for kontrasterende kombinationer af træ og metal.

Dekorativ tråd kan bruges til at understrege det traditionelle skibsskrogsdesign, og der kan også skabes originale designmønstre med polygoner eller runde elementer med Scala DesignCut eller specialdesignede intarsier.

Scala Cruise lever op til de strenge sikkerhedskrav for skibe i henhold til Marine Equipment Directive eller MED (direktivet om udstyr til skibe), og egner sig godt til anvendelse på skibe og specialområder som fx olieplatforme. Materialerne er testet og godkendt af det uafhængige kontrolinstitut Germanischer Lloyd, og de er derfor mærket med rorsymbolet.

 

 
 

Kontakt os

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.