Ejler Schou & Søn
Øksnebjergvej 77
9900 Frederikshavn
Tlf. Frederikshavn: 9842 2792
Tlf. Mariager:          9854 2792
post@ejlerschou.dk

Contract tæpper

Contract tæpper er en velegnet og slidstærk belægning til erhvervsgulve i butikker, banker, kontorlandskaber, ombord på skibe og mange andre steder. Det bør naturligvis være tæpper med korrekt deklaration i henhold til Dansk Indeklima Mærkning - en mærkning som stiller krav til produktet, så tæppet er "til at være i stue med"

Tæpper på gulvet giver god akustik og undersøgelser har vist, at gulvtæpper reducerer allergener og støv i luften, fordi tæpper er bedre til at opsamle og holde på allergener end hårde overflader som klinker og træ.

Vi er autoriseret montør af Ege Tæpper og kan I samarbejde med Ege Tæppers designere tilbyde rådgivning og fremstilling af specialdesignede tæpper - en unik mulighed for helt perfekt tæppebelægning.

Få evt. inspiration på: www.Ege.dk

Tæppefliser

Tæppefliser er en smart løsning mange steder. Er der større slidtage på en del af gulvet eller "sker der et uheld" på et mindre område, så er det muligt blot at udskifte de fliser, det handler om. 

Designtæppe

Det er muligt at få logo eller navn, et fotografi eller noget helt tredje overført til tæppet. På den måde er det muligt at vise sit logo eller skabe sit helt eget designtæppe.

Tæppeløbere

Tæppeløbere kan være en super god ide på gangarealer i f. eks. kontorlandskaber med trægulv. Her kan tæppeløbere hjælpe med at reducere gang-støj og dermed give en bedre akustik og et bedre indemiljø og arbejdsklima. 

Måttesystemer til indgangspartier

Måttesystemer er en meget effektiv hjælp, når det handler om at mindske udgifterne til rengøring og vedligeholdelse af alle gulve i bygningen.  Vi monterer måtter i mange forskellige typer og farver.

 
 

Kontakt os

Udfyld formularen så vender vi tilbage hurtigst muligt.